REPARATII CALCULATOARE - REPARATII LAPTOP - REPARATII CALCULATOARE LA DOMICILIU IN CALARASI

OPTIMIZARE SISTEM DE OPERARE

După o utilizare îndelungată a sistemului de operare acesta acumulează fișiere temporare, regiștri  invalizi și alte lucruri care îi ingreunează  funcționalitatea.
Simpla scriere, copiere și mutare a fișierelor pe hard disk cauzează fragmentarea acestuia, adică un fișier mai mare este scris în golurile hard diskului care sunt dispersate în mai multe zone. Citirea acestor fișiere devine mai lentă

Optimizarea calculatorului joacă un rol foarte important în funcționarea
acestuia cât mai îndelungată. Întreținerea și evitarea unor erori de instalare poate duce la mari satisfacții utilizatorilor de PC. De remarcat este faptul că în medie 80% dintre utilizatorii PC au probleme cu acesta în primele 3 luni de la prima pornire.

După instalarea sistemului de operare urmează în mod obligatoriu o serie de etape care duc la o cât mai bună optimizare a calculatorului. Aceste etape diferă de la caz la caz.
De exemplu un calculator optimizat pentru jocuri necesită o optimizare mai specială față de un calculator pregătit pentru lucru la birou sau exclusiv pentru internet.
De asemenea, în funcție și de caracteristicile sistemului de calcul optimizarea poate fi diferită. 

Optimizarea calculatoarelor joacă de multe ori un rol forte în utilizarea Pc-ului la capacitate maximă. De multe ori apar cazuri în care, după foarte puțin timp de utilizare, un PC performant ajunge să fucționeze mai rău decât unul cu doua generații mai slab. Motivul? Utilizatorul acelui PC nu a ținut cont de optimizare, de o mai bună organizare a mediului de lucru, etc. 

 

 

Reparatii Calculatoare Calarasi, Reparatii Laptop Calarasi , Service Calculatoare , Service Laptop , Depanare Calculator , Devirusare , Intretinere Calculatoare , Recuperare Date , Reparatii Calculatoare la Domiciliu in Calarasi