REPARATII CALCULATOARE - REPARATII LAPTOP - REPARATII CALCULATOARE LA DOMICILIU IN CALARASI

INSTALARE MEMORII RAM

RAM (Random Access Memory) reprezinta un set de circuite integrate pentru stocarea datelor de pe calculator spre a fi accesate.

Memoria RAM asigura stocarea temporara de date pentru UCP in timpul functionarii calculatorului. Memoria RAM este o memorie volatila, ceea ce inseamna ca continutul acesteia se pierde odata cu stingerea calculatorului.Fizic, este vorba de nişte plăcuţe care se montează pe placa de bază şi care conţin circuite de memorie.

In general, mai multa memorie RAM sporeste performantele calculatorului.Daca ajungem la concluzia ca sistemul este lent datorita lipsei de memorie RAM, putem decide adaugare de noi module, sau substituirea celor prezente cu altele de o capacitate mai mare.

Deoarece memoria RAM se montează pe placa de bază,şi există câteva tipuri distincte de arhitectură a plăcuţelor de memorie, orice adăugare sau înlocuire de memorie RAM trebuie făcută ţinând cont de ceea ce poate fi montat pe placa de bază rspectivă. O placă de bază poate suporta numai un anumit tip (uneori 2tipuri, dar nu simultan) de plăcuţe de memorie.

 

Reparatii Calculatoare Calarasi, Reparatii Laptop Calarasi , Service Calculatoare , Service Laptop , Depanare Calculator , Devirusare , Intretinere Calculatoare , Recuperare Date , Reparatii Calculatoare la Domiciliu in Calarasi