REPARATII CALCULATOARE - REPARATII LAPTOP - REPARATII CALCULATOARE LA DOMICILIU IN CALARASI

CALCULATORUL AVERTIZEAZĂ SONOR INSISTENT LA START-UP ȘI NU PORNEȘTE;

Se poate intampla la un moment dat ca sistemul sa nu mai porneasca, singurele semne de viata ale calculatorului fiind o serie de bip-uri sonore. Acestea sunt generate de catre BIOS si ne semnaleaza probleme cu anumite componente hardware

Cel mai des intalnite coduri de eroare, sunt generate la pornirea sistemului.De cele mai multe ori este vorba de o componenta (memorii, placa video, etc.) defecta sau care s-a deplasat in slot.

POST inseamna Power-On Self Test (un auto test de pornire) si este primul lucru pe care il face computerul nostru cand il pornim.

Normal este sa auzim un sunet si imediat sa ne apara imaginea pe monitor ceea ce inseamna ca rezultatul testului este ok. Daca sunt erori, ele sunt exprimate printr-o serie de beep-uri audio sau prin afisarea unui cod pe ecran.Trebuie avut in vedere tipul de BIOS pe care il are placa de baza. In únele cazuri este posibil sa nu se produca niciun fel de sunet.

Modul in care suna codul ne indica problema. Poate sa contina un numar de beep-uri scurte sau mai lungi, cu sau fara pauza intre ele. 

 

Reparatii Calculatoare Calarasi, Reparatii Laptop Calarasi , Service Calculatoare , Service Laptop , Depanare Calculator , Devirusare , Intretinere Calculatoare , Recuperare Date , Reparatii Calculatoare la Domiciliu in Calarasi